Monki notenpasta’s zijn in IJsselstein gemaakt van biologische pinda's, noten en zaden. Er zijn 15 soorten. Alle 100% notenpasta's zijn in consumentenverpakking van 330 gram. Van pindakaas en tahin zijn er ook potten van 650 gram. Het productieproces omvat de stappen roosteren, eventueel schonen en mengen, malen en afvullen. Bij de witte amandelpasta en witte cashewpasta vindt geen roosteren plaats. Monki biologische notenpasta’s zijn verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels en andere speciaalzaken in verschillende landen in West Europa; voor deze landen zijn de etiketten van de juiste taal voorzien.

Notenpasta's

Amandelpasta 330g
Witte Amandel-
pasta 330g
Cashewpasta 330g
Witte Cashew-
pasta 330g
Gemengde
notenpasta 330g
Hazelnoot-
pasta 330g
Hazelrozijn-
pasta 330g
Pindakaas 330g
Pindakaas
Crunchy 330g
Pindarozijn-
pasta 330g
Pompoenpitten-
pasta 330g
Tahin 330g
Witte Tahin 330g
Tahin met
Zeezout 330g
Zwarte Tahin 330g
Zonnebloem-
pasta 330g
Pindakaas 650g
Pindakaas
Crunchy 650g
Tahin 650g
Tahin met
Zeezout 650g
Pecanpasta 175g
Pistachepasta 175g